INSCHRIJVEN

Tijdens deze meerdaagse primeur word je ondergedompeld in de wereld van (toegepaste)ecopsychologie, waarin de relatie mens-natuur centraal staat. Inspiratiesessies, boeiende workshops in en met de natuur, cirkelwerk, land&eco art, en nog meer helpen ons om te leren en uit te wisselen hoe we vanuit onze liefde voor de Aarde kunnen bijdragen aan ecologisch-maatschappelijke vraagstukken. Dit alles op een prachtige natuurplek.

De inschrijvingsprijs, voor deze meerdaagse, is kostendekkend uitgewerkt (denk bijvoorbeeld aan de huur van de plek, tenten, catering, toiletten, terrein, vergoeding sprekers, en nog meer…).

Met dit tarief hopen we aan zoveel mogelijk mensen de kans te geven om te kunnen deelnemen. Is het toch net wat te moeilijk voor jou, dan kan je in 2 of 3 schijven betalen. Wil je dit graag aanvragen: mail gerust naar ecopsychologiefestival@earthwise.education.

Wil je graag solidair zijn?

We willen graag een fonds voorzien voor diegenen die graag willen deelnemen, maar het financieel echt iets moeilijker haalbaar is. Draag je ook graag je steentje bij? Doneren kan. We zijn je alvast dankbaar!

Je kan blijven overnachten met de tent. Dat biedt natuurlijk een aparte en verdiepende ervaring. Uiteraard kan je ook kijken voor een B&B in de omgeving, wat je zelf regelt.

Nu kun je nog niet inschrijven, dat kan pas in 2024.