DE LOCATIE

Het festival vindt plaats in het prachtige Koningsteencenter, Kapelle-op-den-Bos. Het kenmerkt zich door rust en een groene omgeving, met oude bomen, waterplekjes, een authentiek kasteeltje, en bijzondere plekjes om te vertoeven of er een workshop te houden.Voor meer info: www.koningcenter.be

OVERNACHTEN

Overnachten is uiteraard niet verplicht, wel aangewezen als je graag tot een diepe ervaring wil komen.

  • Tent: Je kan op het terrein kamperen met je eigen tent. Kom wel eerst langs het onthaal! Je betaalt per nacht, per persoon en dat geef je aan bij je inschrijving.
  • Kamer: Je kan een kamer alleen of een gedeelde kamer boeken aan een democratisch tarief. Zie de mogelijkheden bij inschrijving.
  • Camper: Kom je met een camper of caravan? Dan kijk je best waar je in de buurt kan staan, want het terrein laat dit niet toe.
  • Huisdieren zijn niet toegelaten op het domein.

Ben je minder mobiel? Contacteer ons gerust en we bespreken de mogelijkheden.

Het ecopsychologie event is een event, waarbij gevraagd wordt even tijd aan jezelf te besteden. Dit laat toe om volledig in het proces te gaan waarin we jou uitnodigen. Heb je kids, zoek dan best naar een fijne opvangmogelijkheid, zodat jij helemaal in rust met ons samen kan zijn.

MAALTIJDEN

De maaltijden, koffie, thee en water tijdens de maaltijd  zijn inbegrepen voor 5 en 6 juli (de volledige dagen), en zondag het ontbijt en middagmaal. De maaltijd voor zondagmiddag is wel op reservering, omdat we weten dat mensen soms graag na het ritueel terug huiswaarts keren. Het zou jammer zijn dat we te veel overschot hebben. Voor alle maaltijden kiezen we voor gezonde, vegetarische, veganistische en zoveel mogelijk korte-ketenvoeding. We werken samen met lokale bio-boeren. Neem gerust je eigen gezonde versnaperingen mee. Extra’s (tegen kleine vergoeding): Er zal lekkers staan waar je overdag iets extra kan nuttigen.  ‘s Avonds is er de mogelijkheid om een extra niet-alcoholisch drankje tegen betaling te nuttigen.

VERVOER

  • Trein: Stap af aan het station Kapelle-op-den-Bos en wandel 2 km verder naar het Koningsteencenter. Ligt dit moeilijk? Laat je ophalen (mits vergoeding). Mail ons!
  • CARPOOLING: een link zal worden aangemaakt waarin je vervoer kan aanbieden of meerijden.
  • Initiatieven als Blablacar.

ADRES: Oxdonkstraat 168, 1880 Kapelle-op-den-Bos. Er zullen richtingwijzers staan om je de weg te leiden naar de PARKING en het ONTHAAL.

BOEKENTAFEL

Er is een boekentafel voorzien, en nog veel meer … . Betalen kan via payconiq of cash.

Ons coördinatieteam aan de basis, met dank aan:

Samen geven we vorm aan dit festival. Sommigen zul je ook ervaren in het faciliteren van de dag of van specifieke processen. Allen dragen ze de wederzijdse verhouding met de natuurlijke wereld een warm hart toe.

Ann Sterckx – bezielster van EarthWise Education, medebestuurster van International Ecopsychology Society, vertegenwoordigster België voor IES en Erkende IES School. Programmatie en coordinatie.

Catherine Cattaruzza– Bezielster Inspire2Choose, ecotuner, en verantwoordelijk voor de marketing en de praktische organisatie van dit event.

Ann Wiame – coach en ecotuner – verantwoordelijk voor praktische organisatie en vormgeving.

Rosanna Bekkers – Ecotuner, mede ondersteunster van de Stiltebeweging Waerbeke, facilitator van ecoworkshops in scholen. Praktische ondersteuning tijdens event.

Benoit Smets – Oprichter De Broeikas www.debroeikas.be en www.terrarebus.be, ecotuner. Praktische ondersteuning tijdens event.

Team evaluatie workshops: Catherine Cattaruzza, Ann Wiame, Ann Sterckx

Team facilitatie tijdens event: TBA

Coördinator vrijwilligers: TBA

Hoeders van de Plek: wij allemaal samen