OVERNACHTEN

Het festival vindt plaats in Waarbeke, in het hart van het Stiltegebied Dender-Marke in de Vlaamse Ardennen. We leven vier dagen buiten op het land.

  • Tent: Je kan op het terrein kamperen met je eigen tent. Kom wel eerst langs het onthaal langs! Je betaalt per nacht, per persoon.
  • Camper: Kom je met een camper of caravan? Je vindt een standplaats op de Gavers, op 6 km van het festival.
  • B&B: Kies je liever voor een B&B? Er zijn er voldoende in de buurt.

Ben je minder mobiel? Contacteer ons gerust en we bespreken de mogelijkheden.

MAALTIJDEN

De maaltijden, koffie, thee en water tijdens de maaltijd  zijn inbegrepen voor 8 en 9 juli (de volledige dagen). Voor donderdagavond en zondagmiddag voorzien we de mogelijkheid om ter plekke iets te eten tegen betaling. Voor alle maaltijden kiezen we voor gezonde, vegetarische, veganistische en zoveel mogelijk korte-ketenvoeding. We werken samen met lokale bio-boeren. Neem gerust je eigen gezonde versnaperingen mee. Extra’s (tegen kleine vergoeding): Er zal ook een soepstand, en ander lekkers staan waar je overdag iets extra kan nuttigen.  ‘s Avonds is er de mogelijkheid om een extra drankje te nuttigen.

VERVOER

  • Trein: Stap af aan het station Galmaarden of Geraardsbergen en laat je ophalen door ons of door een van de deelnemers. Mail ons!
  • Fiets: Maak een prachtige fietstocht langs de Dender en dorpjes.
  • CARPOOLING: een link zal worden aangemaakt waarin je vervoer kan aanbieden of meerijden.
  • Initiatieven als Blablacar: regelmatig rijden mensen onze richting uit.

ADRES: Waarbekeplein, 9506 Waarbeke. Er zullen richtingwijzers staan om je de weg te leiden naar de PARKING en het ONTHAAL.

BOEKENTAFEL

Er is een boekentafel voorzien, met boeken van Karolien Van Diest, Ann Sterckx, Erik Cosijns, en nog veel meer … . Betalen kan via payconiq of cash.

Ons team aan de basis, met dank aan:

Samen geven we vorm aan dit festival. Sommigen zul je ook ervaren in het faciliteren van de dag of van specifieke processen. Allen dragen ze de wederzijdse verhouding met de natuurlijke wereld een warm hart toe.

Ann Sterckx – bezielster van EarthWise Education, medebestuurster van Open Huis Natuurcoaching  (www.openhuisnatuurcoaching.org), vertegenwoordigster België voor International Ecopsychology Society en Erkende IES School.

Rosanna Bekkers – Ecotuner in opleiding, mede ondersteunster van de Stiltebeweging Waerbeke, facilitator van ecoworkshops in scholen.

Marianne Depestel – Bezielster Equi Mare (www.equimare.org) en co-trainer opleiding Toegepaste Ecopsychologie (Ecotuning).

Rudy Vandamme – grondlegger van de Deep Evolvement benadering  (www.deepevolvement.com).

Benoit Smets – Oprichter De Broeikas www.debroeikas.be en www.terrarebus.be

Sarah Van der Aa – Nazicht teksten – Ecotuner in opleiding.

Foto Ecopsychologie festival: Met dank aan Eva Peeters, www.geis.be, bewerkt door Ann Sterckx.