INSCHRIJVEN

Tijdens deze meerdaagse primeur word je ondergedompeld in de wereld van (toegepaste)ecopsychologie, waarin de relatie mens-natuur centraal staat. Inspiratiesessies met Matthijs Schouten en anderen, boeiende workshops in en met de natuur, cirkelwerk, land&eco art, en nog meer helpen ons om te leren en uit te wisselen hoe we vanuit onze liefde voor de Aarde kunnen bijdragen aan ecologisch-maatschappelijke vraagstukken. Dit alles op een prachtige natuurplek, in het hart van het Stiltegebied Dender-Mark.

De inschrijvingsprijs, voor deze meerdaagse, is kostendekkend uitgewerkt (denk bijvoorbeeld aan de huur tenten, catering, toiletten, terrein, vergoeding sprekers, en nog meer…). De bijdrage voor de overnachting is bestemd voor Natuurpunt en de Stiltebeweging Waerbeke.

Met dit tarief hopen we aan zoveel mogelijk mensen de kans te geven om te kunnen deelnemen. Is het toch net wat te moeilijk voor jou, dan kan je in 2 of 3 schijven betalen. Het bedrag dient wel voldaan te zijn voor 5/06. Wil je dit graag aanvragen: mail gerust naar ecopsychologiefestival@earthwise.education.

Wil je graag solidair zijn?

We willen graag een fonds voorzien voor diegenen die graag willen deelnemen, maar het financieel echt iets moeilijker haalbaar is. Draag je ook graag je steentje bij? Doneren kan via rekeningnummer IBAN BE31 5230 8039 1655. BIC TRIOBEBB, met de melding donatie Ecopsychologie Festival. We zijn je alvast dankbaar!

Hoe schrijf je nu in?

Klik op de afbeelding om je inschrijving en je betaling van het event te voldoen.

  1. Vul je wensen in: het Ecopsychologie Festival en of je wenst te overnachten
  2. Klik op Toevoegen aan winkelwagen.
  3. Rechts boven zie je een boodschappentas met het aantal dat je hebt aangeklikt. Als je daar op klikt, zie je je bestelling in een lijstje verschijnen.
  4. Als dat goed is klik dan op Afrekenen.

Je klikt aan met hoeveel je naar het event komt, en dan kies je of je blijft overnachten. Je kan blijven overnachten met de tent, in het hart van het stiltegebied. Dat biedt natuurlijk een aparte en verdiepende ervaring. Voor de reservatie van de tent, hou er rekening mee dat je het juist aantal personen aangeeft per nacht. Uiteraard kan je ook kijken voor een B&B in de omgeving, wat je zelf regelt.

Je plekje is gegarandeerd van zodra we jouw betaling hebben ontvangen.

Ervaar je problemen met het inschrijven, contacteer ons ecopsychologiefestival@earthwise.education.

We kijken alvast uit naar je komst!